Advocatuur: Personen- en familie

“EEN CONFLICT OVERKOMT U EN UW OPLOSSING KIEST U”

Al meer dan 25 jaar advocaat in familiezaken

Sta ik mensen bij als het gaat om echtscheiding, gezag , voogdij , omgang, alimentatie, co-ouderschap, zorgregeling, ouderschapsplan, adoptie, boedelscheiding, beëindiging samenleving, partnerschap, vaderschapsactie …om maar enkele voorbeelden te noemen op het gebied van personen en familie.

Emoties

In deze zaken staat uw leven vaak volledig op zijn kop. De emoties kunnen hoog oplopen. Zijn het niet die van u, dan kan het die van de ander zijn. Ik ben niet blind voor uw emoties. U kunt met mij die emoties delen, als u hieraan behoefte heeft. Sommigen van u kiezen hier bewust niet voor en willen direct naar de (juridische) behandeling van de zaak. Ook dit kan. De emoties komen vanzelf wel. Ieder volgt zijn eigen weg.

Feiten en omstandigheden ingekleurd?

Als u samen of alleen bij mij komt, hebben die emoties of een gebrek aan emoties effect op u en op feiten en omstandigheden, zoals u die ziet of ervaart in uw zaak. Zo ook op het verloop van ons gesprek en de vervolgstappen in uw zaak.

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik houd uw zaak als advocaat scherp in de gaten. Ik betrek u actief bij de te nemen stappen, want het is en blijft uw zaak.  Ik verlies nooit uit het oog waar het om gaat: uw recht en belang in de context van het geschil.  Hoe paradoxaal dit ook zou mogen klinken: hier hoort ook bij het proberen te voorkomen van harde confrontaties tussen partijen en het blijven zoeken naar een constructieve  oplossing voor een geschil.  Zelfs het vragen om een gerechtelijke beslissing kan dit zijn. Na de uitspraak is er immers duidelijkheid. U kunt weer door.