Coaching

NIEUW:NU OOK BEELDBELLEN MOGELIJK 

Zit u gevangen in uw emoties of in uw denken? Ervaart u meer belemmeringen dan kansen? Is uw perspectief zoek? Bent u uw aansluiting in het hier en nu kwijt?

Wellicht een troost: u staat hierin niet alleen. Van tijd tot tijd komt ieder zichzelf tegen en weet soms niet hoe nu verder. U kunt dit negeren, maar er ook wat aan willen doen. Als u hiermee wat wilt, dan kunt u bij mij als coach terecht.

Ieder mens is uniek en heeft potentieel is de visie van Coaching Academy International , alwaar ik mijn coachopleiding met succes heb afgerond en als gezelcoach ben gecertificeerd. Deze visie is inmiddels mijn visie geworden. Toekomstgericht en vanuit het hier en nu wil ik u ondersteunen bij het vinden van uw antwoord op uw coachvraag. Uitdagende vragen zou ik u zomaar kunnen stellen.

Even anders uzelf waarnemen  kan een nieuw inzicht geven. In een vertrouwelijke setting tussen u en mij is mijn ervaring dat dit verhelderend kan werken. Tijdens het coachtraject kunt u zomaar ervaren dat uw eerder coachvraag een andere is geworden. Ook dat kan. U bepaalt uw route en ik volg u, doch benoem wat ik waarneem en geef u dit terug als u hiervoor openstaat.  Het is dan aan u wat u hiermee zou willen doen.

Mijn aanpak is inmiddels pragmatisch geworden. Ik streef naar kortlopende coachtrajecten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat coaching voor u kan betekenen? Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen.