Coaching: AdvocatenCoach

Als AdvocatenCoach ben ik verbonden aan Honig Coaching B.V. te Utrecht , waarbij ik mij toeleg op coaching van advocaten en andere juridische professionals.

Mijn meerwaarde van mij voor u ligt in mijn langdurige praktische ervaring als advocaat – ondernemer.  Bovendien heb ik een goede privé-werk balans weten te kunnen houden, ondanks dat ook mijn leven  gepaard gaat met droevige gebeurtenissen.  Niemand ontkomt hieraan.  Het is een interessante zoektocht om zowel een goede privé-werk balans als werkplezier (opnieuw) te vinden en te behouden.

Mijn aanpak is pragmatisch en vaak wordt de wijze van kantoorvoering en timemanagement hierin meegenomen. Hierin kunt u ook ondersteuning krijgen van een nieuwe dienst van Honing Coaching, te weten the practical Lawyer online .

De coaching kan plaatsvinden in Utrecht op de hoofdlocatie van Honig Coaching gelegen aan Ramstraat 23 te 3581 HC Utrecht of bij mij op kantoor te Nijmegen.

Wilt u meer informatie dan kunt u Honig Coaching B.V. bereiken via telefoonnummer (hoofdlocatie :030-251 6916) en vragen naar Rüna Honig of per email : info@honigcoaching.nl . Mij kunt u ook benaderen via mijn kantoor telefoonnummer : 024-324 59 37 of per email:  kaaij@honigcoaching.nl