Coaching: BusinessCoach

Coaching op werk of in bedrijf ?

Slecht functioneringsgesprek, slecht beoordelingsgesprek, ziekte, re-integratie, ontslag op staande voet, beëindiging dienstverband, die werknemer, collega of manager, die altijd… ?

Soms een dreigend conflict, soms een onverwachts conflict en wat ook voorkomt een niet altijd zichtbaar conflict, maar wel voelbaar. Ja, zo kan ik doorgaan. Arbeidsconflicten kunnen zich voordoen tussen werknemer en werkgever, maar ook tussen mede-eigenaren, directie, management en collega’s.

Wat doet dit met u?

Een (dreigend) arbeidsconflict gaat niemand in de koude kleren zitten. Een geschil op het gebied van werk, bedrijf en inkomen beïnvloedt uw (gezins-)leven op een ingrijpende manier. Ik hoor trieste verhalen over depressie, echtscheiding, vluchten in drank en huisuitzettingen, doch ook mooie verhalen over nieuwe kansen zoals werken op een andere afdeling van hetzelfde of een ander bedrijf, omscholing of eindelijk weer wat meer in balans raken want daar is nu weer tijd voor, of een (nieuw) eigen bedrijf starten.

Wat wilt u hieraan doen?

Wat er ook aan ten grondslag ligt aan het conflict: u wilt er zo snel mogelijk uitkomen op een bevredigende manier. Met recht en respect. Hiertoe kunt u mij als coach inschakelen. Zodat u weer verder kunt met uw (werkzame) leven.