Mediation: Personen en familie

Al meer dan 25 jaar

Sta ik mensen bij als het gaat om echtscheiding, gezag , voogdij , omgang, alimentatie, co-ouderschap, zorgregeling, ouderschapsplan, adoptie, boedelscheiding, beëindiging samenleving, partnerschap, vaderschapsactie …om maar enkele voorbeelden te noemen op het gebied van personen en familie.

Emoties

Ook in deze zaken staat uw leven vaak volledig op zijn kop. De emoties kunnen  hoog oplopen. Zijn het niet die van u, dan kunnen het die van de ander zijn.  Ik ben niet blind voor uw emoties. U kunt met mij die emoties delen, als u hieraan behoefte heeft. Sommigen van u kiezen hier bewust niet voor en willen direct naar de (juridische) behandeling van de zaak. Ook dit kan. De emoties komen vanzelf wel. Ieder volgt zijn eigen weg.

Feiten en omstandigheden ingekleurd?

Als u bij mij komt, hebben die emoties of een gebrek aan emoties effect op u, de ander  en op feiten en omstandigheden, zoals u of die ander  ziet of ervaart in het geschil. Zo ook op het verloop van de mediation-gesprekken en het verloop van uw zaak.

Wat kunt u van mij verwachten?

Als MfN-registermediator ben ik neutraal, onafhankelijk en onpartijdig.  Ik geef u informatie  en begeleidt u tijdens het mediationproces met recht en respect. Immers  wat er ook aan uw (rechts-) vraag of conflict ten grondslag ligt: u wilt er zo snel mogelijk uitkomen op een bevredigende manier.  Zodat u weer verder kunt met uw leven.

MfN_Registermediator_PNG_72dpi