Advocatencoach

Advocatencoach

Als Advocatencoach ben ik verbonden aan Honig Coaching B.V. te Utrecht, waarbij ik mij toeleg op coaching van advocaten en andere juridische professionals. Mijn meerwaarde voor u ligt in mijn langdurige praktische ervaring als advocaat – ondernemer. Daarnaast ben ik lid van het Team Vertrouwenspersonen van de NOvA. Dit stelt mij in staat mijzelf te verplaatsen in uw situatie met een sterk gevoel van sympathie, empathie en motivatie.  Het behouden van een goede privé- werkbalans is niet altijd gemakkelijk. Het leven staat vol verrassingen, zowel positief als negatief. Niemand ontkomt hieraan. Het is een interessante zoektocht om zowel een goede privé-werk balans als werkplezier (opnieuw) te vinden en te behouden. Ik help u hierbij.

Mijn aanpak is pragmatisch. Vaak  neem ik de wijze van kantoorvoering, timemanagement en bespreking van zaken  mee in mijn aanpak. Hierin kunt u ook ondersteuning krijgen van een andere dienst van Honig Coaching, te weten the practical Lawyer online.

De coaching kan plaatsvinden in Utrecht op de hoofdlocatie van Honig Coaching gelegen aan Ramstraat 23 te 3581 HC Utrecht of bij mij op kantoor te Nijmegen.

De coaching kan ook deels digitaal plaatsvinden.

Wilt u meer informatie dan kunt u Honig Coaching B.V. bereiken via telefoonnummer (hoofdlocatie :030-251 6916) en vragen naar Rüna Honig of per email : info@honigcoaching.nl.
Mij kunt u ook benaderen via mijn kantoor telefoonnummer : 024-324 59 37 of per email: kaaij@honigcoaching.nl