Advocatuur

Focus op uw recht en behartig uw belang

Bent u of dreigt u betrokken te raken in een juridische procedure? Als advocaat van Kaaij Advocatuur verleen ik u rechtsbijstand en behartig ik uw belang. 

Voordat u zo’n procedure instapt, is het belangrijk de kern van uw juridische zaak helder te hebben. Als advocaat help ik u om hierin inzicht en overzicht te krijgen. Dit doen wij samen door te inventariseren wat er nu precies juridisch aan de hand is. 

Daarna geef ik u een advies. Het kan zijn dat mijn advies meerdere opties bevat. Samen met mij maakt u dan zelf een keuze.

Ik ben niet blind voor uw emoties, maar ik verlies nooit uit het oog waar het in de advocatuur om gaat: uw recht én uw belang. Deze kunnen hetzelfde zijn, maar dit is niet altijd zo.

Recht hebben is wat anders dan recht krijgen. Ook al staat u in uw recht, dan kan het zijn dat u tot een andere oplossing komt. U kunt bijvoorbeeld meer waarde hechten aan uw belang dan aan uw recht. Dit werkt vaak beter dan een opgelegde oplossing. Procederen kan immers altijd nog. De advocatuur biedt dus meerdere mogelijkheden.

Binnen de advocatuur heb ik mij gespecialiseerd in familierecht, psychiatrisch patiëntenrecht en klacht- en tuchtrecht voor advocaten en mediators.