Advocatuur

“EEN CONFLICT OVERKOMT U EN UW OPLOSSING KIEST U”

NIEUW:NU OOK BEELDBELLEN MOGELIJK 

Samen oplossen of procederen

Het recht is niet anders dan een afspraak van regels . Soms worden die regels moedwillig , soms onbewust overtreden. Via een juridische procedure kunt u uw conflict voorleggen aan de rechter. Het gevoel om ‘de ander voor de rechter’ te slepen is bij u soms sterk aanwezig. Toch houd ik deze stap liever achter de hand. Met mijn meer dan 25 jaar ervaring weet ik dat de beste oplossing vaak een gezamenlijke oplossing is. En die probeert u samen met mij te vinden. Linksom of rechtsom: procederen kan altijd nog.

Uw recht en uw belang

Als advocaat onderscheid ik mij door vanuit een coachende basishouding uw (rechts-) vraag te benaderen. Ik wil u inzicht en overzicht geven, waarna ik direct tot de kern van de zaak kom en u advies kan geven. Mijn advies bevat soms meerdere opties. Samen met mij kunt u dan zelf een keuze maken om een goede en bevredigende oplossing van een conflict te vinden of om een dreigend conflict te voorkomen. Ik ben niet blind voor uw emoties, maar ik verlies nooit uit het oog waar het om gaat: uw recht en uw belang.

Uw rechtsvragen

Als advocaat word ik ingeschakeld bij juridische vraagstukken en geschillen op het gebied van: personen en familierecht, klacht-en tuchtrecht, bopz, seksueel misbruik.