Conflictcoach

ConflictCoach

Als Conflictcoach leg ik mij toe op coaching van professionals in de werksituatie als ondernemer en als werknemer. Mijn meerwaarde voor u ligt in mijn langdurige praktische ervaring als ondernemer en een korte periode als werknemer. Daarnaast ben ik een gecertificeerd vertrouwenspersoon. Dit stelt mij in staat mijzelf te verplaatsen in uw situatie met een sterk gevoel van sympathie, empathie en motivatie.  Het behouden van een goede privé-werkbalans is niet altijd gemakkelijk. Het leven staat vol verrassingen, zowel positief als negatief. Niemand ontkomt hieraan. Het is een interessante zoektocht om zowel een goede privé-werk balans als werkplezier (opnieuw) te vinden en te behouden. Ik help u hierbij.

Mijn aanpak is pragmatisch. De coaching kan plaatsvinden bij mij op kantoor te Nijmegen of in de buitenlucht door te wandelen. De coaching kan deels telefonisch en ook deels digitaal plaatsvinden.

Wilt u meer informatie over coaching dan kunt u mij benaderen via mijn kantoor telefoonnummer : 024-324 59 37 of per email: m.kaaij@kaaijadvocaten.nl of info@kaaijadvocaten.nl.